Vítej na Wingardiu, online textové RPG hře zasazené do světa Harryho Pottera!

Jako návštěvník zatím vidíš jen témata, která obsahují profily našich aktivních hráčů. Ale neboj, hra běží naplno! Všechna herní místa jako Bradavice, Londýn nebo Prasinky (včetně jejich aktivních témat) se ti plně zpřístupní hned po registraci.

Pokud potřebuješ pomoc, máš otázky nebo se jen chceš s námi seznámit, neváhej se obrátit na naše administrátory na Discordu.

Pro více informací o hře navštiv náš hlavní web. Těšíme se na tebe!

Maxwell Forge

Obrázek
Odpovědět
Uživatelský avatar
Maxwell Forge
Dospělý kouzelník
Příspěvky: 0
Registrován: úte zář 10, 2024 7:46 pm
Povolání: Detektiv
Herní profil:

Maxwell Forge

Příspěvek od Maxwell Forge »

Maxwell Forge
Jméno: Maxwell Forge
Povolání: Inspektor Metropolitní policie
Hodnost: Seržant-inspektor
Datum narození: 19.4. 1842 (29 let)
Hůlka: Cypřiš. Jádro z chlupu chiméry. 11 palců. Poměrně pružná.

Vzhled: Vždy čistě oblečený a klidně vystupující, tento středně vysoký mladý muž širokých ramenou svou upraveností vystupuje z davu. Světle modré oči a tmavé, vždy na stranu sčísnuté, vlasy dominují obličeji tohoto gentlemana, který rozhodně nemá o pohledy dam (ani ostatních gentlemanů) na ulici nouzi. Nosí prosté, ovšem dokonale padnoucí, obleky. Většinou v tmavě modré nebo tmavě šedé barvě. Což je koneckonců povinný úbor všech mužů Scotland Yardu, kteří nenosí uniformu. Ač móda a etiketa vyžadují též klobouk zakrývající vlasy, tak Maxwell velkým milovníkem klobouků není a mimo službu jej příliš nenosí.
Mimo několika kusů obleků a párů bot k nim ladícím tvoří jeho šatník už jen domácí pracovní oděv a slavnostní uniforma s šavlí - pečlivě zakonzervovaná a chráněná proti molům.

Povaha: Dokud vám neukáže odznak detektiva, neřekli byste do tohoto muže, že je policistou. Jestliže ostatním členům sboru je vlastní arogance a hrubost při jednání se společensky níž postavenými a naopak úlisná podlézavost k těm co jsou postaveni výše, tak Maxwell vždy vyzařuje klid, jedná vždy s maximální slušností a věcností s každým bez ohledu na jeho sociální příslušnost. I ke svým kolegům se chová s profesionální odměřeností a tak nemá ve sboru mnoho přátel a za zády se mu dostává spousty posměšků. Nepomáhá tomu ani to, že je poměrně oblíben u velitele, kapitána Fieldse. Při jednání tváří v tvář je však jeho chování odzbrojující i pro jeho kolegy. Na Maxwella Forge je těžké křičet nebo se rozčilovat. On si vždy zachovává klid. Jak daleko sahá paměť všech okolo něj, nikdo ho nikdy neviděl zuřit, jednat hrubě nebo zmlátit podezřelého. Kdo by řekl, že je suchar bez smyslu pro humor, ten bude překvapen v ten nejméně očekávaný okamžik.
I v soukromí je Maxwell velmi zdrženlivý, tichý a klidný. Oddaný své práci, ve volném čase usilovně cvičí, čte odbornou literaturu a celkově každou volnou chvíli dává tomu aby byl co nejlepším policistou. Lidé co znají jeho rodinnou historii podotýkají, že tento mladý policista se tak usilovně drží pouze jen své práce a asketického života především proto, že se bojí, že pokud by polevil z přísné sebekázně, mohl by v sobě probudit temnotu, která následuje jeho rodinu.

Minulost: Maxwell se narodil jako poloviční kouzelník. Po matce čaroděj, po otci policajt. Jeho matka, Anne, byla čerstvá absolventka Bradavic když se při první cestě do Londýna zakoukala do o generaci staršího vojenského veterána a strážníka Stuarta Forge. Svatba následovala během několika dnů, aniž by o tom věděla Annina rodina. Když se její rodiče - respektovaní obchodníci s alchymistickými přísadami z dovozu - o celé věci dozvěděli, byla Anne už několik měsíců těhotná. Rozhodnutí jejich dcery se jim nelíbilo. Stejně jako rozhodnutí nastěhovat se do služebního bytu s výhledem na smrdutou Temži.
Stuart Forge byl o 24 let starší než 17letá dívka a jeho rodinná historie byla... poněkud divoká. Stuart si své místo u policie zasloužil jako penzionovaný seržant armády a následoval dlouhou rodinnou tradici služby vlasti se zbraní v ruce. Jeho otec byl dělostřelec 65. velšského pluku. Jeho dědeček rychtář a dráb v Brightonu. Jeho pradědeček byl zloděj krav a vrah, kterého nechal dědeček pověsit.
Manželství a následně ani Maxwellovo dětství nebylo moc šťastné. V těch chvílích kdy byl otec doma byl násilnickým tyranem, zatímco mimo domov byl obecně respektovaným policistou a významnou osobou.
Matka sice chlapce milovala a odhodlaně učila magii od mala, ale bohužel příliš často sahala po láhvi s laciným ginem. Nástup do Bradavic byl pro Maxwella vysvobozením a chytrý chlapec tu dobře prospíval a dosáhl dokonce pozice prefekta.
Během studií oba rodiče zemřeli. Když byl Maxwell v pátém ročníku zemřel jeho otec násilnou smrtí, jeho na fašírku rozmlácené tělo našli v jedné z bočních uliček Hammersmithu. Matka zemřela o rok později, definitivně se utopila v alkoholu sotva překročila třicet let života. Nicméně Maxwellovi ze smrti otce plynul sirotčí důchod a jakožto potomek dekorovaného příslušníka policie a skvěle prospívající student mu bylo po ukončení studia umožněno nastoupit na pozici pomocného vyšetřovatele na Ministerstvo čar a kouzel, na oddělení pro nepovolené užívání magie.
V nikterak fascinující, a především byrokratické práci, vytrval a pracoval tak svědomitě a s tak mimořádnými výsledky, že před dvěma lety mu byla nabídnuta pozoruhodná příležitost - Protože se počet zločinů (takových těch obyčejných, špinavých a krvavých) na které byla použita magie prudce zvyšuje napříč celým Londýnem, rozhodlo se Ministerstvo čar a kouzel a Scotland Yard zřídit v rámci druhé jmenované organizace Sekci pro vyšetřování kriminality se zneužitím magie. A Maxwell má být jedním z prvních detektivů, kteří mají v rámci oddělení sloužit.
Po mnoha letech vyhýbání se čemukoliv spojenému s jeho rodinou se tak Maxwell stává příslušníkem police jako jeho otec, odhodlaný nikdy se nesnížit na jeho úroveň a stát se jen dalším násilnickým parchantem v rodinné historii Forgů. Jeho svědomitý a zodpovědný přístup nese velmi záhy ovoce. Po necelých dvou letech služby byl nedávno povýšen na inspektora v hodnosti seržanta. Toto jej motivovalo k ještě větším výkonům a v současné době jej od usilovné práce vytrhávají jen nepříliš promyšlené pokusy paní Fieldsové - manželky jeho velitele kapitána-inspektora Herberta Fieldse - o dohazování perspektivních mladých dam. Paní Fieldsová je vehementně přesvědčená, že by byla škoda takového slušného a pohledného mladíka neoženit s mladou dámou skvělé pověsti i vlastností. Ačkoliv by takové vměšování do záležitostí oddělení a jeho zaměstnanců mělo být u policie přísně zakázáno a je nemilosrdně postihováno, tak zde bohužel působí silně fakt že kapitán Fields je možná velitelem na oddělení, ale paní Fieldsová velí všemu ostatnímu v jeho životě.
_______________________________________________________________________________________________________________

Schopnosti
Magická dovednost: 6/24
Fyzička: 13/24

Specializace
Obranná magie: 1/3
Útočná magie: 1/4
Každodenní magie: 1/3
Přeměňovací magie: 0/3
Lektvary: 0/3

Úpravy profilu:
Uživatelský avatar
Admin
Administrátor
Příspěvky: 9
Registrován: ned led 14, 2024 8:03 pm

Maxwell Forge

Příspěvek od Admin »

 
Vítej, Maxwelli!

Tvoje postava je oficiálně přijata do hry!

Zrovna máme jaro roku 1871 a k dispozici je ti pro volnou hru momentálně celý Londýn, Prasinky, Godrikův důl i zbytek světa. Jako policejní inspektor máš pravděpodobně přístup i do Bradavic, pokud k tomu budeš mít dobrý herní důvod. Aktuálně neprobíhá žádné dobrodružství pro dospělé postavy, ale stačí sledovat sekci Dobrodružství - určitě se brzy nějaké objeví.

Pokud budeš potřebovat s čímkoliv poradit nebo máš nějaké otázky, neváhej se ozvat do nástěnky, přes kontaktní formulář nebo na Discordu.

Vítej mezi námi a užij si hru!

@Maxwell Forge
Odpovědět