Vítej na Wingardiu, online textové RPG hře zasazené do světa Harryho Pottera!

Jako návštěvník zatím vidíš jen témata, která obsahují profily našich aktivních hráčů. Ale neboj, hra běží naplno! Všechna herní místa jako Bradavice, Londýn nebo Prasinky (včetně jejich aktivních témat) se ti plně zpřístupní hned po registraci.

Pokud potřebuješ pomoc, máš otázky nebo se jen chceš s námi seznámit, neváhej se obrátit na naše administrátory na Discordu.

Pro více informací o hře navštiv náš hlavní web. Těšíme se na tebe!

Tabitha Hughes

Obrázek
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tabitha Hughes
Student Mrzimoru
Příspěvky: 3
Registrován: pát zář 13, 2024 9:35 pm
Herní profil:
Hráč: ash

Tabitha Hughes

Příspěvek od Tabitha Hughes »

Jméno: Tabitha Hughes
Povolání/Kolej: Mrzimor
Datum narození: 20.10.1854
Rok nástupu do Bradavic/Současný ročník: (volitelné) 1866 / 5. ročník
Hůlka (volitelné): Hůlka je vyrobena ze dřeva magnolie a její jádro tvoří blána z dračího srdce. Měří 12 a půl palce a je velmi pevná.
Vzhled: Řadí se mezi středně vysoké se svými 168 cm a drobnou postavou. Má do půlky zad dlouhé, blond vlasy, které povětšinou nosí rozpuštěné - a často také poněkud rozčepířené. Její obličej je jemnějších rysů, s malými leč plnými rty a drobným nosem. Její oči nesou modrozelený odstín a záleží opravdu především na osvětlení, která barva bude zrovna převládat.
Faceclaim: Elle Fanning
Povaha: S tendencí nebrat nic příliš vážně a zároveň vše přehánět se nežije úplně lehce. Má zvláštní smysl pro rozlišování důležitého a nepodstatného a její morální hodnoty se také vymykají obvyklým rovnicím. Její rozhodnutí působí lehkovážně a nepromyšleně, ale ve skutečnosti si poměrně dobře věci rozmýšlí, jen aby zabránila předvídatelnosti. Má poměrně paranoidní myšlenky, občas se chová až příliš poplašeně a zmateně, objeví se v jakémsi transu, ze kterého se těžko dostává sama. Není vyloženě extrovertní ani introvertní povahy, ve skutečnosti je těžké někam ji zařadit, specifikovat ji jedním směrem, zdá se, jako by se rozbíhala do všech světových stran. Může být tím nejsladším i nejnepříjemnějším člověkem, kterého jste kdy potkali. Když už se s někým baví, je zvyklá skrývat se za humor, který používá jako obranný mechanismus. Není příliš týmový hráč a je jí lépe, když může být sama za sebe, je zvyklá lidi od sebe odstrkovat, především, pokud se k ní dostanou příliš blízko, proto je takových opravdu málo. A také jen málo, koho poslouchá. Je velmi vášnivá ve věcech, které má ráda, ale spíše nekonfliktní. Jakýmkoli hádkám se vždy snaží vyhýbat, protože je odjakživa neměla ráda. Křik, zlá slova, urážky. Podobné věci nesnáší příliš dobře jako posluchač ani člověk, kterého se to přímo týká. Těžko říct, co ji trápí víc. Její soucitná povaha se přes to zkrátka nedokáže přenést. S naprostou odměřeností se u ní setkáte jen v případě, kdy ji zmatete natolik, až sama neví, co si myslet. Do té doby se vždy snaží zajímat se, občas až příliš, jako by se tím snažila vynahradit vlastní deficit vřelosti v jejím životě.
Minulost: Ačkoli se narodila do kouzelnické rodiny, její dětství se nedalo ani zdaleka přirovnat ke šťastnému. Jako jedináček na ni byla uvržena veškerá pozornost jejích rodičů i vzdálené rodiny, očekávání a pravidla do ní tlučena již od útlého věku. Když ani po letech nepřišel mužský potomek a dědic rodného jména, vše se ještě zhoršilo. Byla připravovaná na první nástup do Bradavic, na to, aby byla správně vychovaná, měla mravy a udělala dobrý první dojem na kohokoli, koho by mohla potkat - především tedy důležité, vysoce posazené jedince. Její rodiče byli vždy posedlí mocí, jménem a žebříčkem postavení ve společnosti, kterému nikdy příliš nerozuměla.
Není snad ani překvapením, že když byla přiřazena do koleje Mrzimoru, její rodina příliš nadšená nebyla - a Tabitha byla znovu jen ostudou rodiny. Přiletěl jí tehdy dopis, vyjadřující zármutek její drahé matky -žvanící něco o ztraceném potenciálu a tom, jak netuší jak mohla takto selhat- a ten následoval další a další kdykoli se doslechla, že její dcerka vyvedla něco špatně - či jen ne zcela dokonale.
Na tehdy ještě malou Tabithu to bylo příliš nátlaku, a zatímco pod některým nátlakem se zformují diamanty, ona měla více a více pocit, že se sype na prach a popel. Ta rozpolcenost jí zůstala i napříč ročníky. A i když hledání přátel pro ni bylo více výzvou než samozřejmostí, stále preferuje školní rok než prázdniny s rodinou - z očividných důvodů.

Obrázek

Úpravy profilu:
-
Nechci přiřadit buddyho
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Admin
Administrátor
Příspěvky: 9
Registrován: ned led 14, 2024 8:03 pm

Tabitha Hughes

Příspěvek od Admin »

 
Vítej, Tabitho!

Tvoje postava je oficiálně přijata do hry!

Zrovna máme jaro roku 1871 a školní rok běží, můžeš tím pádem začít volnou hru/přidat se do existujících her ve všech částech Bradavic. Přidat se také můžeš na dobrodružství Zachraňte Tchoříčky! a Světlo jen pro něj, nebo na závěrečné zkoušky.

Pokud budeš potřebovat s čímkoliv poradit nebo máš otázky, neváhej se ozvat do nástěnky, přes kontaktní formulář nebo na Discordu.

Vítej mezi námi a užij si hru!

@Tabitha Hughes
Odpovědět