Vítej na Wingardiu, online textové RPG hře zasazené do světa Harryho Pottera!

Jako návštěvník zatím vidíš jen témata, která obsahují profily našich aktivních hráčů. Ale neboj, hra běží naplno! Všechna herní místa jako Bradavice, Londýn nebo Prasinky (včetně jejich aktivních témat) se ti plně zpřístupní hned po registraci.

Pokud potřebuješ pomoc, máš otázky nebo se jen chceš s námi seznámit, neváhej se obrátit na naše administrátory na Discordu.

Pro více informací o hře navštiv náš hlavní web. Těšíme se na tebe!

Miles Pleasance

Obrázek
Odpovědět
Uživatelský avatar
Miles Pleasance
Student Zmijozelu
Příspěvky: 9
Registrován: čtv srp 08, 2024 6:13 pm
Herní profil:
Hráč: Clint

Miles Pleasance

Příspěvek od Miles Pleasance »

Miles Doyle Pleasance
Jméno: Miles Doyle Pleasance
Přezdívky: Milo, Květák - doplněné o libovolné sprosté přídavné jméno
Povolání/Kolej: Zmijozel
Datum narození: 28. 3. 1855 (16 let)
Rok nástupu do Bradavic/Současný ročník: 1866/ 5. ročník
Hůlka: Z akátu s pírkem ze zlatonosky. 10 palců. Velmi pevná

Vzhled: Hubený, kostnatý, samá ruka, samá noha a hlava, která působí že ji zbytek těla nemůže unést. Při své průměrné výšce má Miles přesně ten typ postavy, že ať ho oblečete do čehokoliv, tak to vždy vypadá, že je to o velikost větší než by mělo. Nejvýraznější je jeho do všech stran trčící hromada lehce se kudrnatících vlasů, která mu vynesla jeho přezdívku Květák.
Zblízka pak každého praští Milesův úsměv. Je to přesně ten typ, který první polovině lidí přijde rošťácky okouzlující a v druhé půlce vzbuzuje nenávist a vztek. Miles celkově působí jakýmsi klackovitým dojmem někoho kdo je jednou nohou pořád v problémech - a vzhled v tomto případě opravdu neklame.
Nejenomže každé oblečení vypadá na Milesovi nepadnoucí a příliš velké, ale svým přístupem k péči o oděv (respektive absencí jakékoliv péče) výrazně pomáhá tomu, že školní uniforma, kterou zrovna nosí tak působí jako něco co už i charita dvakrát přebrala a odmítla. Černá barva hábitu je vyšisovaná, košile mají neurčitý odstín šedé a žluté a odznaky jeho domovské koleje jsou ošoupané do stavu, že skoro není poznat kam patří. Nezdá se, že by to Milesovi kdy vadilo.
Faceclaim: Robert Sheehan

Povaha: Ten darebácký, iritující úsměv nenosí Miles na své tváři pro nic za nic. Drzý, záměrně provokující a za každé situace cynický a ironický. Zároveň však odhodlaný v tom co dělá a přes jistou krutost v jeho chování i přátelský. Miles nenávidí autority a seznam profesorů a prefektů, kteří by jej nejraději uškrtili je velmi dlouhý. K mladším spolužákům je přitom překvapivě přátelský a nápomocný. Zdá se, že Miles se řídí svým vlastním morálním kodexem, ve kterém každý kdo jakýmkoliv způsobem zaujímá vyšší postavení v hiearchii než on, musí být neustále konfrontován a ničen.
Miles se vrhá do věcí po hlavě a nebýt zázraků léčivé magie už by mu nejspíš chyběla nějaká ta končetina, všechny zuby a modřiny by neměly čas se nikdy zahojit. Navzdory tomu všemu nelze upřít, že je inteligentní a disponuje značným charismatem a (což skoro žádný profesor nepřizná nahlas) kdyby se trochu krotil tak ho čeká skvělá budoucnost.
Asi nepřekvapí, že s takovou povahou jsou jeho nejoblíbenějším koníčkem kouzelnické souboje a v Soubojovém klubu školy platí za silného soupeře. Titul šampiona školy mu už dvakrát utekl jen těsně - ve finále byl diskvalifikován, protože se snažil soupeře dorazit pěstmi. Jeho druhým koníčkem je odebírání bodů ze Zmijozelského pohárového konta. Držitel tří podmínečných vyloučení a nespočetného množství poznámek a varování má víc přátel mezi příslušníky ostatních kolejí než v té domovské.

Minulost: Miles je jediné dítě Arthura Pleasance- mudly a Molly Pleasance - čarodějky. Narozen v Edinburghu do relativně zabezpečené rodiny měl Miles vlastně šťastné dětství. Otec Arthur jakožto prvorozený syn Doyla Pleasance, vyhlášeného výrobce nábytku- zejména čalouněného převzal v době, kdy byli Milesovi čtyři roky, rodinnou firmu o dvou zaměstnancích a jednom koni. Matka Molly, ač čarodějka, pocházela z kouzelnické rodiny, jejíž osud byl spjat s posluhováním pro klan Gauntových a vyhlídka utéct osudu trochu lepšího domácího skřítka do nudné domácnosti výrobce gaučů byla velmi lákavá.
Miles navštěvoval měšťanskou školu, ale už tady měl potíže s tím, že se často pral a dostával do konfliktů - zejména se staršími žáky. Nástup do Bradavic byl v rodině přijat s obecným souhlasem. Matka doufala, že si tu Miles srovná hlavu a také si připraví zázemí pro zářnou budoucnost v kouzelnickém světě. Otec zase považuje Bradavice za školu, která dalece přesahuje úroveň a prestiž zařízení, která by si mohl dovolit v mudlovském světě (navíc čarodějové za vyrobený nábytek platí obzvláště štědře a už dlouho přemýšlel, že by se rodinný podnik začal specializovat čistě na magickou klientelu).
Asi netřeba říkat, že bez dozoru rodičů se Milesovi prospěch a chování nezlepšilo. Po zařazení do Zmijozelu se relativně rychle zorientoval v místních společenských normách a také si rychle vysloužil jistý respekt synáčků z čistokrevných rodin (mnoho z nich zjistilo, že Milesovi pěsti jsou rychlejší a bolestivější než magie). Od třetího ročníku Miles putuje od průšvihu k průšvihu. Kolejní ředitel Zmijozelu, profesor Gaunt, údajně na začátku každého roku žádá o přeřazení Milese do jiné koleje nebo o vyhození ze školy. Veškeré snahy o vyloučení nebo tvrdší potrestání Milese jsou však vždy v rámci pedagogické rady zablokována profesory Ó Ceallaighem a Pewseym. Oba zmínění profesoři mají v narušiteli školního pořádku jisté zalíbení a konkrétně profesor Ó Ceallaigh často čelí stížnostem od ostatních zmijozelských studentů, že Milesovi nadržuje nebo mu zařizuje protekci.

Schopnosti
Magická dovednost: 5/24
Fyzička: 7/24

Specializace
Obranná magie: 0/3
Útočná magie: 1/4
Každodenní magie: 0/3
Přeměňovací magie: 0/3
Lektvary: 1/3

Úpravy profilu: -
Co vejráš jak bazilišek z kalhot?
Odpovědět