Vítej na Wingardiu, online textové RPG hře zasazené do světa Harryho Pottera!

Jako návštěvník zatím vidíš jen témata, která obsahují profily našich aktivních hráčů. Ale neboj, hra běží naplno! Všechna herní místa jako Bradavice, Londýn nebo Prasinky (včetně jejich aktivních témat) se ti plně zpřístupní hned po registraci.

Pokud potřebuješ pomoc, máš otázky nebo se jen chceš s námi seznámit, neváhej se obrátit na naše administrátory na Discordu.

Pro více informací o hře navštiv náš hlavní web. Těšíme se na tebe!

Lowry Caddell

Obrázek
Odpovědět
Uživatelský avatar
Lowry Caddell
Student Nebelvíru
Příspěvky: 8
Registrován: pát srp 09, 2024 3:50 pm
Herní profil:
Hráč: Clint

Lowry Caddell

Příspěvek od Lowry Caddell »

Lowry Caddell
Jméno: Lowry Caddell
Přezdívky: Laurie, Caddy, Nohatec, Stodola (poslední dvě slyší nerada)
Povolání/Kolej: Nebelvír
Datum narození: 6. 12. 1857 (14 let)
Rok nástupu do Bradavic/Současný ročník: (volitelné) 1868 / 4. ročník
Hůlka (volitelné): Dřevo borovice s blánou z dračího srdce. 13 palců. Poměrně ohebná.

Vzhled: Lowry je děvče, které nejde přehlédnout. Nad svými stejně starými spolužáky se tyčí do nezměrné výšky, přerustající i nejvyšší chlapce z ročníku skoro o hlavu. Jelikož má v sobě něco obří krve, tak je toto vyčnívání davu jejím bojem, který vede po celý život. Rozhodně by o ní nikdo nemohl říct, že je špatně něco s její váhou. Lowry je prostě jen... velké děvče. Podobní lidé často působí nemotorně a nepatřičně ať se nachází kdekoliv. Lowry se však prochází elegantním krokem dámy a svými pohyby působí klidně a přirozeně.
Ačkoliv je přátelská a vždy se chová laskavě, tak její obličej přirozeně vysílá signál jisté odtažitosti.
Lowry se snaží oblékáním a doplňky vždy působit jako dáma. Ve volném čase nosí přezdobené šaty vhodnější spíše pro starší dámy. Její školní uniforma je pak vždy v dokonalém stavu, vyžehlená a ozdobená brožemi, sponami a dalšími doplňky - vše povětšinou s květinovým motivem.
Faceclaim: Bebe Cave

Povaha: Každý kdo Lowry zná řekne, že mu nepřijde na mysl laskavější nebo způsobnější člověk. Mnozí však dodají trochu jedovatě, že je tak způsobná až je hloupá a nudná. Lowry vyvíjí nesmírné úsilí aby působila jako jemná dáma a tomu podřizuje vše. Tlumí své chování, snaží se nevyčnívat alespoň chováním a je pečlivá při každé práci a úkolu. Snaží se zkrátka co nejvíce odvrátit pozornost, která je ji věnována kvůli jejímu velkému vzrůstu.
Děvčata s kterými sdílí kolej a ti s kterými navázala bližší přátelství však znají i jinou Lowry. Veselou a velmi chytrou dívku, která se ráda směje a mluví velmi, velmi, nahlas a pokud se dobře baví, tak se zapomíná a přeskakuje ze spisovné angličtiny bez přízvuku do halasné velštiny. Miluje přírodu, výlety po okolí a když přijde na sport (a vidí ji jen ti s kterými si je blízká a odhodí masku způsobné dámy) tak má ránu a odhodlání jako armádní boxer.
Co se týče studia tak nejvíce prospívá z bylinkářství a péče o magická zvířata (ovšem i jinak je její prospěch příkladný a vynikající, ovšem poněkud... bez vášně a zaujetí). Největší problémy má s Obranou proti černé magii, protože momentální způsob výuky se zaměřením na cvičné souboje jde proti oné masce co na veřejnosti nosí.

Minulost: Narozená v malé zapadlé vesničce přímo uprostřed Kambrických hor ve Walesu se Lowry narodila do oblasti kde žije víc obrů než lidí a drtivá většina místních obyvatel v sobě má obří krev. Lowryina matka byla půlobryně a otec měl v předchozích generacích též půlobří předky, ale není úplně jasné kolik (v okolí má její tatínek pověst drobného muže - sotva dorůstající dvou metrů výšky si z něj ostatní často dělali legraci, že je skrček). Lowry je vedená po otci jako stoprocentní člověk a je ji tedy dovoleno čarovat (Na místech jako je rodná vesnice Lowry se s oficiálním záznamy nikdo zrovna nepřetrhne a každý záznam je možno upravit pomocí správně darované lahve něčeho ostřejšího).
Asi není překvapivé, že na zapadlém velšském venkově je zvykem držet se v místní úzké komunitě a do světa se moc nevydávat. Rodiče však měli u Lowry trochu jiné představy. Jelikož byla jejich první dcerou po čtyřech narozených synech (kteří jsou výrazně starší a vyšší než Lowry) tak oba rodiče k holčičce silně přilnuli a velmi jasně si nalinkovali pro svou dceru budoucnost, která nezahrnuje tuto zapadlou vesnici plnou opileckých a násilníckých obrů, poloobrů, čtvrtobrů i obyčejných chlapů. Místní hory jsou možná krásné, ale jinde ve světě je mnoho lepších míst... Obzvlášť pro chytrou dívku.
Bradavice jsou tak ideálním startovním bodem pro to rozletět se do světa.

Schopnosti
Magická dovednost: 6/24
Fyzička: 5/24

Specializace
Obranná magie: 0/3
Útočná magie: 0/4
Každodenní magie: 0/3
Přeměňovací magie: 0/3
Lektvary: 0/3
Speciální vlastnost: Půl-obr/ částečně obr 1/1

Úpravy profilu: -
Odpovědět