Vítej na Wingardiu, online textové RPG hře zasazené do světa Harryho Pottera!

Jako návštěvník zatím vidíš jen témata, která obsahují profily našich aktivních hráčů. Ale neboj, hra běží naplno! Všechna herní místa jako Bradavice, Londýn nebo Prasinky (včetně jejich aktivních témat) se ti plně zpřístupní hned po registraci.

Pokud potřebuješ pomoc, máš otázky nebo se jen chceš s námi seznámit, neváhej se obrátit na naše administrátory na Discordu.

Pro více informací o hře navštiv náš hlavní web. Těšíme se na tebe!

Nigel Redwick

Obrázek
Odpovědět
Uživatelský avatar
Nigel Redwick
Dospělý kouzelník
Příspěvky: 0
Registrován: sob dub 06, 2024 10:19 pm
Povolání: Školník
Herní profil:
Hráč: Clint

Nigel Redwick

Příspěvek od Nigel Redwick »

Jméno: Nigel Redwick
Povolání/Kolej: Školník
Datum narození: 12.03.1821
Hůlka: Opotřebovaná a dlouhá dubová hůlka, připomíná spíše obušek.
Vzhled: Starší vysoký muž. Vždy nevrlý výraz ve tváři, která je rámovaná hřívou neučesaných vlasů. Vždy oblečen v obnošeném kabátu a klobouku, který nesmeká ani v ředitelně.
Povaha: Poněkud podivínský mrzout, kterého lze zahlédnout v jakoukoliv denní hodinu s lahví alkoholu. Zdá se, že nechová žádný respekt ani k profesorům nebo řediteli školy. Co se však týká starosti o školu je velmi svědomitým a poctivým zaměstnancem.
Minulost: Narozen v bezvýznamné vesnici u Birminghamu jako třetí dítě (a druhý syn) z pěti. Otec-mudla v obci provozoval kolářskou dílnu, matka byla čarodějného původu, ale jediné kouzelnické vzdělání co se ji kdy dostalo bylo pár let v dívčí škole pro čarodějky- hospodyňky, takže kouzly jen poklízela světnici. Nigel vyrostl v relativní chudobě a rodina uvítala možnost jej poslat na studia do Bradavic. Byl vždy špatným studentem, poslední ročník školy nedokončil, ale v Bradavicích zůstal jako pomocník školního šafáře. Ačkoliv jeho osobnost z něj činí člověka s kterým se těžko vychází, tak jeho pracovní výkony byly vždy příkladné a tak se před deseti lety stal školníkem, který má na starost veškeré vnitřní prostory školy.

Schopnosti
Magická dovednost: 11/24
Fyzička: 7/24

Specializace
Obranná magie: 0/3
Útočná magie: 0/4
Každodenní magie: 1/3
Přeměňovací magie: 1/3
Lektvary: 1/3

Úpravy profilu: -
Neběhejte po chodbách a nebouchejte dveřma Smradi!
Odpovědět