Stránka 1 z 1

Nigel Redwick

Napsal: sob dub 06, 2024 10:27 pm
od Nigel Redwick
Jméno: Nigel Redwick
Povolání/Kolej: Školník
Datum narození: 12.03.1821
Hůlka: Opotřebovaná a dlouhá dubová hůlka, připomíná spíše obušek.
Vzhled: Starší vysoký muž. Vždy nevrlý výraz ve tváři, která je rámovaná hřívou neučesaných vlasů. Vždy oblečen v obnošeném kabátu a klobouku, který nesmeká ani v ředitelně.
Povaha: Poněkud podivínský mrzout, kterého lze zahlédnout v jakoukoliv denní hodinu s lahví alkoholu. Zdá se, že nechová žádný respekt ani k profesorům nebo řediteli školy. Co se však týká starosti o školu je velmi svědomitým a poctivým zaměstnancem.
Minulost: Narozen v bezvýznamné vesnici u Birminghamu jako třetí dítě (a druhý syn) z pěti. Otec-mudla v obci provozoval kolářskou dílnu, matka byla čarodějného původu, ale jediné kouzelnické vzdělání co se ji kdy dostalo bylo pár let v dívčí škole pro čarodějky- hospodyňky, takže kouzly jen poklízela světnici. Nigel vyrostl v relativní chudobě a rodina uvítala možnost jej poslat na studia do Bradavic. Byl vždy špatným studentem, poslední ročník školy nedokončil, ale v Bradavicích zůstal jako pomocník školního šafáře. Ačkoliv jeho osobnost z něj činí člověka s kterým se těžko vychází, tak jeho pracovní výkony byly vždy příkladné a tak se před deseti lety stal školníkem, který má na starost veškeré vnitřní prostory školy.

Schopnosti
Magická dovednost: 11/24
Fyzička: 7/24

Specializace
Obranná magie: 0/3
Útočná magie: 0/4
Každodenní magie: 1/3
Přeměňovací magie: 1/3
Lektvary: 1/3

Úpravy profilu: -